Trädgårdsgruppen

Gillar du att påta i trädgården, eller klippa gräsmattan? Då ska du absolut gå med i vår trädgårdsgrupp. I vår förening har vi bildat en trädgårdsgrupp, vars syfte är att flera av oss boende ska vara delaktiga i skötseln av vår gemensamma trädgård. Vi ska därvid sträva efter att göra den trivsam och vacker, till glädje för oss alla i föreningen.

Föreningens trädgårdsgrupp har som uppgift att vårda vår- sommar- och höstunderhållet av föreningens gemensamma grönområden runt huset, grillplats och entrépartier. Dessutom är gruppen med och styr upp skötselupplägget inför städdagarna.

Arbetsuppgifter

Exempel på arbeten som trädgårdsgruppen entusiastiskt griper sig an: Delta på höst- och vårstädningar, vattna, rensa ogräs, klippa gräs, sköta om och ställa fram utemöblerna, hålla rent från skräp, föreslå förändringar och förbättringar av trädgården till styrelsen, inköp av jord, växter och redskap, plantering av växter i rabatter och krukor m.m.

Alla deltagare i gruppen deltar efter lust och förmåga. Ingen behöver göra mer än vad  man orkar. Vi välkomnar nya deltagare, gärna bland er, som är nyinflyttade!

Kontakta:

styrelse@vimpeln20.se